Η εταρεία μας προσφέρει την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί προστασίας του καταναλωτή.

Το προϊόν που θα επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από όλα τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν για την πρώτη φορά μέσω της εταιρείας Γενικής Ταχυδρομικής Courier που συνεργαζόμαστε. Σε περίπτωση επιστροφής από άλλη εταιρεία courier, επιβαρύνεστε με όλο το κόστος της επιστροφής.

Διαδικασία Επιστροφής

Με email στο afoivasilopouloi.oe@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2104635654, προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος. Επίσης μπορεί να γίνει αλλαγή του προϊόντος και στο φυσικό μας κατάστημα Ρομίνα, Ελ. Βενιζέλου 170, Κερατσίνι 187 55.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ή δεν πληροί κάποια από τις αναφερόμενες προϋποθέσεις, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που μπορεί να χαθούν κατά την επιστροφή.